Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament du a terme tallers de coneixement del patrimoni a l'Escola Valldeneu

L'Ajuntament du a terme tallers de coneixement del patrimoni a l'Escola Valldeneu

24/03/2017

L'Ajuntament ha dut a terme durant el primer trimestre de l'any 2017 la primera edició del programa de tallers del patrimoni local adreçats als alumnes de l'Escola Valldeneu del nostre municipi, amb l'objectiu de promoure els valors del coneixement i la conservació del patrimoni i l'entorn. Aquesta primera edició s'ha centrat en el patrimoni prehistòric i han inclòs visites guiades al dolmen del Duc, pintura sobre pedra i simulacre d'excavació arqueològica. Els tallers els ha impartit la restauradora Lluïsa Matas i han estat un èxit, tant pel que fa fa a la valoració acadèmica com per l'acollida que han tingut entre els nens i nenes, que s'ho han passat d'allò més bé. En el finançament dels tallers s'ha comptat amb el suport de l'Àrea d'Educació de la Diputació de Barcelona.

.
.
.