Portada > Actualitat > Notícies > Tallers de coneixement del patrimoni a l'Escola Valldeneu

Tallers de coneixement del patrimoni a l'Escola Valldeneu

24/03/2017

L'Ajuntament ha dut a terme durant el primer trimestre de l'any 2017 la primera edició del programa de tallers del patrimoni local adreçats als alumnes de l'Escola Valldeneu del nostre municipi, amb l'objectiu de promoure els valors del coneixement i la conservació del patrimoni i l'entorn. Aquesta primera edició s'ha centrat en el patrimoni prehistòric i han inclòs visites guiades al dolmen del Duc, pintura sobre pedra i simulacre d'excavació arqueològica. Els tallers han estat un èxit, tant pel que fa fa a la valoració acadèmica com per l'acollida que han tingut entre els nens i nenes, que s'ho han passat d'allò més bé. Realitzats en el marc del projecte "Paisatges Culturals de l'Alt Congost", liderat per l'Institut Català d'Arqueologia Clàssica i cofinançat per la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament, els tallers també han rebut el suport de l'Àrea d'Educació de la Diputació de Barcelona.

.
.
.