Portada > Actualitat > Notícies > Êxit del Taller "Cuina sense pares" a l'Espai Polivalent municipal

Êxit del Taller "Cuina sense pares" a l'Espai Polivalent municipal

08/04/2017

El projecte "Cuina sense pares" és una iniciativa de Salut Pública de la Diputació de Barcelona que ofereix als ajuntaments la possibilitat de realitzar tallers per a joves per fomentar estils de vida saludables tot aprenent a cuinar receptes fàcils, ràpides, saludables i econòmiques. Després dels bons resultats de l'edició del taller l'any passat, els ajuntaments de Sant Martí de Centelles i Aiguafreda,a través del Punt Jove compartit, ha dut a terme aquest 7 d'abril la segona edició del Taller, que ha comptat amb la participació d'una vintena de nois i noies que, durant 2 hores, han realitzat receptes i han rebut consells sobre alimentació saludable. Com l'any passat, l'activitat ha tingut lloc a l'Espai Polivalent municipal del C/ Estació de Sant Martí de Centelles, que compta amb l'espai i les instal·lacions adients, com la cuina, Un èxit, doncs!.

.
.
.
.
.
.
.