Portada > Actualitat > Notícies > 2a edició del programa municipal d'activitats esportives a l'Escola Valldeneu

2a edició del programa municipal d'activitats esportives a l'Escola Valldeneu

07/05/2017

Durant aquest trimestre, els nens i nenes de l'Escola Valldeneu estan participant activament en la 2a edició del programa d'activitats esportives promogudes per l'Ajuntament de Sant Martí de Centelles, amb el suport de la Diputació de Barcelona. El curs passat es va fer amb total èxit la primera experiència en aquest sentit i, vistos els bons resultats, enguany es repeteix amb l'objectiu doble que els nens practiquin esport i que coneguin els diferents equipaments esportius existents al nostre municipi. L'Ajuntament es fa càrrec de les despeses de monitor i material esportiu i, juntament amb l'Escola, del transport en bus fins a la pista poliesportiva de l'Oller.

.
.