Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament inicia un projecte de reforç escolar per alumnes amb necessitats especials d'aprenentatge

L'Ajuntament inicia un projecte de reforç escolar per alumnes amb necessitats especials d'aprenentatge

07/05/2017

L'Ajuntament de Sant Martí de Centelles ha iniciat un projecte de reforç escolar adreçat a alumnes de l'Escola Valldeneu que s'ha detectat que, per diferents circumstàncies, tenen necessitats de suport personalitzat per seguir el curs. El projecte es concreta en 1,5 hores setmanals de classe de reforç impartida per una professora dedicada específicament a aquesta tasca, totalment a càrrec de l'Ajuntament. El projecte s'avaluarà durant aquest darrer trimestre del curs 2016/2017 i, segons vagin els resultats, continuarà o s'ampliarà a partir del curs que ve. Es tracta d'una nova iniciativa adreçada a donar suport al bon funcionament dels centres educatius del nostre poble, com les activitats esportives, al transport dels nens i nenes a la piscina de Centelles, diferents proectes educatius finançats mitjançant subvencions municipals als centres i les AMPA's, etc.

.