Portada > Actualitat > Notícies > I Trobada de Becaders de Sant Martí de Centelles (27/05/2017)

I Trobada de Becaders de Sant Martí de Centelles (27/05/2017)

23/05/2017

El proper dissabte, 27 de maig, tindrà lloc la primera Trobada de Becaders de Sant Martí de Centelles. Les activitats tindran lloc a l'entorn de l'Hostal Rural Mas Blanc (www.hostalruralmasblanc.com) i inclouran xerrades tècniques sobre aquesta modalitat de cacera esportiva, punts d'exposició i venda de productes, jocs infantils, etc. La 1a Trobada és organitzada pel Club Esportiu Becaders de Catalunya i compta amb la col·laboració de de diferents entitats i institucions, entre les quals es compta l'Ajuntament de Sant Martí de Centelles perquè considera que és una activitat que contribueix al coneixement del nostre territori i, per tant, a desenvolupar les activitats comercials i turístiques.

.