Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament millora el C/ Sant Joan.

L'Ajuntament millora el C/ Sant Joan.

07/07/2017

L'Ajuntament està duent a terme la millora del pis del C/ Sant Joan, entre el veïnat de l'Estació i l'inici del Camí de la Cinglera, que permet la comunicació entre els sectors "de dalt" i "de baix" del nostre poble a través del grau de can Tres Quarts. Els treballs consisteixen en la pavimentació de la via mitjançant reg asfàltic amb l'objectiu de consolidar el pis, evitar desperfectes deguts al pas de vehicles i eliminar la polseguera que afecta les cases properes. L'actuació es realitza mitjançant recursos propis disponibles gràcies a la situació sanejada de les arques municipals. Més endavant tindrà lloc la segona fase de la millora del Camí de la Cinglera amb actuacions a la part alta de la via. L'Ajuntament ja disposa també de finançament consolidat per aquesta segona fase.

.
.
.
.