Portada > Actualitat > Notícies > Els BARCELONA GOSPEL MESSENGERS A la 11a Nit Musical de Valldaneu

Els BARCELONA GOSPEL MESSENGERS A la 11a Nit Musical de Valldaneu

17/07/2017

L'any 2000 comença a Catalunya un moviment coral que pren com a punt de partida la música gospel i que arrela amb moltíssima força en tot el teixit musical i vocal del país. Un dels pioners en aquest moviment fou el pianista i compositor Ramon Escalé, que posa en marxa diversos cors i crea la Xarxa Gospel de Catalunya que els aglutina a tots sota un mateix concepte musical i línia pedagògica. L'any 2017, el grup ha guanyat el Premi Enderrock 2017 al millor disc de jazz 2016, per votació popular, amb “Be Here Now”.

Barcelona Gospel Messengers actuarà a l'ermita de Sant Pere de Valldaneu el proper dissabte, 22 de juliol, a les 22 h. Us ho perdreu?

.