Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament ja ha creat 5 llocs de treball adreçats a persones aturades de Sant Martí en la primera meitat de l'any

L'Ajuntament ja ha creat 5 llocs de treball adreçats a persones aturades de Sant Martí en la primera meitat de l'any

17/07/2017

Durant la primera meitat de l'any 2017, l'Ajuntament ha creat un total de 5 llocs de treball destinats a persones en situació d'atur del nostre municipi. Les contractacions, d'una durada d'entre 6 mesos i 12 mesos, tenen com a objectiu proporcionar un sou, formació i experiència a les persones aturades, així com millorar la seva ocupabilitat en vistes a la seva reinserció posterior en el mercat laboral. Les contractacions han estat possibles amb l'accés a subvencions de la Diputació de Barcelona i del Servei d'Ocupació de Catalunya, en un dels casos mitjançant un conveni amb el Consell Comarcal d'Osona. Està previst que aquest projecte municipal de millora de l'ocupació al municipi continuï, ja que la situació de les arques municipals és prou sanejada per sostenir les despeses fins que es cobren al cap d'un temps les subvencions.

Treballador realitzant treballs de manteniment de zones verdes al municipi