Portada > Actualitat > Notícies > 1A CAMINADA SOLIDÀRIA "MEMORIAL JAUME BOU GARCIA"

1A CAMINADA SOLIDÀRIA "MEMORIAL JAUME BOU GARCIA"

12/09/2017

El proper 22 d'octibre tindrà lloc a Sant Martí de Centelles la 1a edició de la Caminada Solidària del "Memòria Jaume Bou Garcia".

Es tracta d’una caminada solidària que constarà de dos recorreguts: un de 5 km i un altre de 8 km per camins i corriols del nostre municipi. En finalitzar el recorregut hi haurà una botifarrada per tots els participants. El 100% de totes les inscripcions serà a benefici del laboratori d’investigació pel càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu. Aquest Hospital disposa d’un laboratori d’investigació format per un equip de més de 25 professionals. Més del 70% del seu pressupost prové de les donacions privades d’entitats, persones solidàries i  esdeveniments solidaris, com aquesta caminada que us presentem.

Tota la informació pràctica la podeu trobar en el cartell adjunt. No hi falteu!

POSTER CAMINADA