Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament segueix treballant en la lluita contra l'atur al municipi (Programa Treball i Formació)

L'Ajuntament segueix treballant en la lluita contra l'atur al municipi (Programa Treball i Formació)

19/01/2018

L'Ajuntament participa en el projecte Treball i Formació pel qual, a través del Consell Comarcal d'Osona, el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) atorga subvencions per a la contractació de persones en situació d'atur pertanyents a col·lectius en especial situació de risc (no perceptors d'auts, majors de 45 o 55 anys, dones, etc.). En els darrers dies, algunes persones de Sant Martí de Centelles que reuneixen els requisits han estat convocades personalment des del SOC per informar-les de les ofertes de treball i participar en el corresponent procés de selecció, en el qual també hi ha participat personal tècnic de l'Ajuntament de Sant Martí de Centelles. En els propers dies, una d'aquestes persones, contractada pel Consell Comarcal d'Osona, s'incorporarà a la brigada municipal del nostre municipi per un període de 6 mesos. Seguim treballant en la millora de l'ocupació!

.