Portada > Actualitat > Notícies > S'inicia al programa Treball i Formació, en què participa l'Ajuntament de Sant Martí.

S'inicia al programa Treball i Formació, en què participa l'Ajuntament de Sant Martí.

02/02/2018

El Programa Treball i Formació, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, vol fomentar l’ocupabilitat de les persones majors de 45 anys en situació d’atur que han esgotat totes les prestacions i subsidis, persones beneficiàries de la renda mínima d’inserció i dones en situació d’atur. Recentment, el Consell Comarcal d'Osona ha formalitzat vint-i-un contractes d’obra i servei d’una durada de 6 mesos i catorze de 12 mesos a jornada completa. L'Ajuntament es va adherir al programa durant l'any 2017 i després ha treballat a través del Servei d'Ocupació de Sant Martí de Centelles per tal que un dels contractes s'adrecçés a una persona de Sant Martí de Centelles.

.