Portada > Actualitat > Notícies > Es publica -i es suspèn- la convocatòria de subvencions municipals per entitats

Es publica -i es suspèn- la convocatòria de subvencions municipals per entitats

16/03/2020

El 13/03/2020 s'ha publicat al BOP la convocatòria de subvencions per entitats de l'Ajuntament de Sant Martí de Centelles.  En aplicació, però, del RD 463/2020, de 14 de març. pel que es declara l'estat d'alarma per la gestió de la situació de crisi sanitària, que inclou la suspensió de terminis per a la tramitació dels procediments de les entitats del sector públic, els terminis per a la presentació de la documentació de sol·licitud també ha quedat suspès. Aquest termini es tornarà a comptar a partir de l'aixecament de l'estat d'alarma. Per això, us recomanem que, si esteu interessats en sol·licitar subvenció per a l'any 2020, consulteu les bases de la convocatòria adjunta i estigueu preparats per quan es reprenguin els terminis de presentació.

Arxius adjunts