Portada > COVID-19. Sant Martí, solidari.

COVID-19. Sant Martí, solidari.

.
.

DONACIÓ DE MASCARETES  A L'AJUNTAMENT

Durant els primers dies de l'alarma, els propietaris de l'establiment comercial Basar Oriental d'Aiguafreda, veïns de Sant Marti de Centelles, van fer donació de totes les mascaretes de protecció que tenien en estoc a l'Ajuntament de Sant Martí. Van ser de gran utilitat en els primers moments, especialment en els serveis d'atenció a la ciutadania dels vigilants municipals i la brigada. Moltes gràcies!

CONFECCIÓ I DISTRIBUCIÓ DE MASCARETES DE PROTECCIÓ

Des del principi mateix de la situació d'alarma, un grup de dones del nostre municipi i també algunes d'Aiguafreda es va mobilitzar i es va posar a disposició del CAP Sant Martí per tal de proporcionar mascaretes que elles mateixes fan a casa seva i que acaben distribuides allà on es necessiten, en gran part a les residències de gent gran del nostre entorn. Actualment, hi ha unes 15 persones treballant en aquest projecte solidari, que ja han fet i repartit entre 300 i 400 mascaretes. Cal dir que la tasca d'aquestes persones no seria possible sense la col·laboració desinteressada de moltes altres, que proporcionen la roba que, degudament neta i desinfectada, serveix de matèria primera pels materials de protecció. Si voleu col·laborar amb aquest projecte i no sabeu com fer-ho, poseu-vos en contacte amb l'Ajuntament a través del correu electrònic ((Necessites javascript per veure aquest correu-e)).

ASSESSORAMENT LABORAL GRATUÏT

Malauradament, els treballadors i treballadores són un col·lectiu molt afectat per la crisi sanitària. Un veí de Sant Martí de Centelles, soci d'un bufet d'advocats experts en dret laboral, s'ofereix per proporcionar assessorament en les següents temàtiques:

Situació dels treballadors en situació d’ERTO.

Acomiadaments en l’actual situació d’emergencia.

Situació dels petits comerciants i autònoms en situació de tancament forçós de l’activitat.

Tancament forçós d’empreses.

Dubtes sobre prestacions i ajuts.

Podeu posar-vos en contacte directament a través del correu electrònic ((Necessites javascript per veure aquest correu-e)).

NOTA:

En aquest apartat, l'Ajuntament de Sant Martí de Centelles es fa ressò de les iniciatives solidàries que sorgeixen al nostre municipi i que li han arribat a través dels canals establerts. En cas que en conegueu alguna altra o voleu proposar-ne, us demanem que ens ho feu saber a través del mail (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

En qualsevol cas, es tracta de iniciatives particulars, no municipals, de manera que l'Ajuntament declina qualsevol responsabilitat que se'n derivi.