Portada > Actualitat > Notícies > El Club Tennis Aiguafreda felicita Sant Martí de Centelles per la Festa Major

El Club Tennis Aiguafreda felicita Sant Martí de Centelles per la Festa Major

17/07/2017

Aquest és l'escrit tramès pel Club Tennis Aiguafreda per felicitar els veïns i veïnes de Sant Martí de Centelles per la Festa Major:

Un altre any ja ha passat i celebrem de nou la festa major del poble. Com altres vegades no volem perdre aquesta oportunitat de saludar els nostres veïns. Cal tenir en compte que tot i el nom, Club Tennis Aiguafreda, el nostre club és igualment de tota la Vall del Congost i hi participa grans i petits de tots els pobles de la vora. A la temporada 2016 - 2017, l'Escola de Tennis ha funcionat a ple rendiment i ja pugen uns jugadors i jugadores excel·lents. Va bé perquè alguns dels grans estem quedant una mica rovellats i ja toca demanar algun relleu. Les competicions socials, comarcals i individuals ens ofereixen molts partits de bon nivell i fins i tot d'espectacle, especialment quan els nostres tres entrenadors, Ramon, Marc i Adam, ens deixen veure els seus coneixements amb la raqueta!
 
Estic escrivint aquestes paraules el mes de juny i encara no han començat les nostres activitats d'estiu al Camp d'Esports Municipal. Quan llegeixis això ja estarem gaudint de la traca final. Esperem poder celebrar la conclusió de la temporada amb germanor i diversió.
 
Si vols mantenir-te en forma, participar d'un esport complet i gaudir del bon ambient i amistat, t'invitem a unir-te al nostre Club, que també vol ser el teu!
 
Per saber tota l'ultima actualitat del Club, mira el nostre web: http://clubtennisaiguafreda.wordpress.com 
 
Bona festa major!
 
Richard Samson
Secretari del Club Tennis Aiguafreda

 

.
.