Portada > Actualitat > Notícies > Convocats els Ajuts per a petits treballs de manteniment en habitatges de persones majors de 65 anys

Convocats els Ajuts per a petits treballs de manteniment en habitatges de persones majors de 65 anys

06/05/2019

Per segon any es convoquen els Ajuts per a petits treballs de manteniment en habitatges de persones majors de 65 anys. Hi poden accedir totes les persones empadronades al municipi de Sant Martí de Centelles i que hi tinguin la seva residència principal, majors de 65 anys. Els ajuts es poden presentar per domicili o unitat de residència, a raó d’un ajut per cadascun, independentment del nombre de persones que hi visquin. El termini acaba el 31 de maig de 2019 i és improrrogable.

Podeu consultar les bases en el document adjunt,

.

Arxius adjunts

  • BASES (PDF, 130 kB)
    2019