Portada > Actualitat > Notícies > Presentació als alumnes de l'Escola Valldeneu del projecte de millora del Parc de la Font

Presentació als alumnes de l'Escola Valldeneu del projecte de millora del Parc de la Font

06/11/2019

Fa uns mesos, els alumnes de l'Escola Valldeneu van presentar a l'Ajuntament de Sant Martí de Centelles una proposta per millorar el Parc de la Font del nostre municipi. Amb la voluntat de promoure la participacio dels més joves en els afers públics, la proposta va ser acceptada i, després d'adequar-la als requeriments legals i trobar les fonts de finançament per dur-la a la pràctica, l'alcaldessa Núria Roca i tècnics de l'Ajuntament han fet la presentació del projecte definitiu als seus primers autors. Els alumnes han estat molt contents de veure que les seves idees són escoltades i tots plegats s'han emplaçat a pensar un acte inaugural de l'espai públic remodelat, entrat el 2020.

.
.