Portada > Actualitat > Notícies > Tot a punt per la inauguració de l'ESPAI MÀRIUS TORRES de Sant Martí de Centelles.

Tot a punt per la inauguració de l'ESPAI MÀRIUS TORRES de Sant Martí de Centelles.

21/11/2019

Aquest dissabte, a les 4 de la tarda, s'inaugurarà l'Espai Màrius Torres de Sant Martí de Centelles, el primer espai interpretatiu de la vida i obra del poeta que va passar els anys finals de la seva curta però prolífica vida entre el sanatori del Puig d'Olena (Sant Quirze Safaja) i el Mas Blanc de Sant Martí de Centelles. El projecte és el resultat de la col·laboració públic-privada entre l'Ajuntament de Sant Martí i l'Hostal Rural Mas Blanc, en les instal·lacions del qual es troba aquest nou espai cultural del nostre municipi i únic a tot el país. Hi esteu tots convidats!

.

Arxius adjunts