Portada > Actualitat > Notícies > Coronavirus COVID-19. ES REPARTEIXEN ELS AJUTS DE MENJADOR EN FORMAT DE TARGETA-MONEDER

Coronavirus COVID-19. ES REPARTEIXEN ELS AJUTS DE MENJADOR EN FORMAT DE TARGETA-MONEDER

25/03/2020

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya garanteixen els ajuts a l’alumnat beneficiari de beques de menjador en l'actual situacio d'emergència, en forma de targetes moneder que serveixen per cobrir alimentació bàsica com arròs, verdura, fruita, carn, peix, làctics, etc. Les targetes moneder inicialment s’han carregat amb 40€ que corresponen a 10 dies d’escola, que es podran recarregar si la situació actual s’allarga. La targeta moneder es pot fer servir en qualsevol establiment d’alimentació on es pugui pagar amb targeta bancària. En el cas de Sant Martí de Centelles, avui dimecres es començaran a repartir les targetes mitjançant el servei de vigilància municipal, juntament amb un document explicatiu del recurs. Per a més dubtes i/o aclariments les famílies poden trucar als Serveis Socials de la Mancomunitat La Plana, de la qual forma part el nostre municipi, de dilluns a divendres, de 9 a 15h, al telèfon 93.812.54.45.

.