Portada > Actualitat > Notícies > Classificació i ordenació de l'Arxiu Municipal

Classificació i ordenació de l'Arxiu Municipal

24/09/2020

Aquests dies s'han iniciat els treballs de classificació i ordenació de l'Arxiu Municipal de Sant Martí de Centelles, adreçats a racionalitzar l'emmagatzetmatge i accés de la documentació generada per l'activitat de l'Ajuntament. Aquesta tasca, pendent des de feia molt temps, contribuirà a fer més eficient l'acció de govern i la tasca diària de les oficines tècniques i administratives, així com l'atenció a la ciutadania. Els treballs inclouen l'organització de la documentació segons la normativa arxivística normalitzada i el trasllat de la documentació de caire històric o que es fa servir excepcionalment a l'Arxiu Comarcal d'Osona, de manera que les instal·lacions municipals tinguin marge per absorbir el creixement natural derivat de l'activitat quotidiana de l'Ajuntament. Els treballs els duen a terme tècnics propis de l'Ajuntament en coordinació amb els de l'Arxiu Comarcal.

.
.