Portada > Actualitat > Notícies > Sant Martí de Centelles contra la contaminació ambiental a Osona.

Sant Martí de Centelles contra la contaminació ambiental a Osona.

16/09/2019

Un total de 26 ajuntaments de la comarca d'Osona han constituït la Taula Supramunicipal per la Qualitat Ambiental de la Plana de Vic, que té com a objectiu fer front a la contaminació de l'aire. La Taula s'ha creat a partir de l'experiència negativa d'aquest estiu, quan les tres estacions de mesurament de la qualitat de l'aire a la comarca han enregistrat un total de 41 superacions del llindar d'alerta per concentració d'ozó. La Taula, liderada per l'Ajuntament de Vic, proposarà mesures concretes per fer front a aquests episodis i, en general, per mantenir la qualitat de l'aire. Sant Martí de Centelles hi és representat per l'alcaldessa, Núria Roca.

.