Portada > Actualitat > Notícies > La Gent gran d’Aiguafreda i Sant Martí de Centelles acull el casal de Torrelles de Llobregat

La Gent gran d’Aiguafreda i Sant Martí de Centelles acull el casal de Torrelles de Llobregat

20/11/2019

El Casal Sant Jordi d’Aiguafreda i Sant Martí de Centelles va rebre la visita d’una quarantena de persones de l’Associació de Gent Gran de Torrelles de Llobregat en el marc de l’intercanvi de casals que va reunir a una setantena de participants. La trobada del passat dijous 7 de novembre va començar amb un esmorzar al Casal Sant Jordi, on es va donar la benvinguda als assistents, per després gaudir de l’exposició dels treballs realitzats pel del grup de labors i pintura. La jornada va continuar amb una visita guiada als Forns de Calç de l’Oller, al municipi de Sant Martí de Centelles. L’itinerari, que va iniciar-se a la masia de l’Oller i va finalitzar a la pista esportiva de l’Oller, va esdevenir un recorregut de memòria històrica que va permetre conèixer els fets ocorreguts en aquest indret, especialment durant la guerra civil espanyola. En acabar la visita, el grup es va dirigir al Camp d’esports d’Aiguafreda on es va fer el dinar de germanor. I abans de finalitzar la trobada, es van fer els parlaments d’agraïment i l’intercanvi d’obsequis entre les dues associacions i entre representants polítics d’ ambdós municipis que van subratllar la importància de seguir promovent aquest tipus d’iniciatives i intercanvis que fomenten la coneixença i els lligams tant entre els casals de gent gran com entre municipis.
La jornada va comptar amb la presència de Núria Roca, alcaldessa de Sant Martí de Centelles i de dues regidores de l’Ajuntament d’Aiguafreda, Elena Font, regidora de sanitat, serveis socials cooperació i joventut, i Montserrat Plata, regidora d’ensenyament, comerç i ocupació. D’altra banda, com a representant política del municipi visitant va assistir a la trobada Vanesa Santiago, regidora de Serveis Socials, Gent Gran, Joventut i Igualtat de Torrelles de Llobregat. Com a comiat tothom va cantant “Ningú no comprèn ningú” de la Trinca tal com s’havia fet per tancar la trobada anterior a Torrelles de Llobregat.

 

.
.
.
.
.