Portada > Actualitat > Notícies > S'HA INAUGURAT EL PARC DE LA FONT

S'HA INAUGURAT EL PARC DE LA FONT

20/02/2020

Amb un berenar comunitari el 20 de febrer, a 2/4 de 4 de la tarda, ha quedat oficialment inaugurat el Parc de la Font. El treball ha estat el resultat d'una iniciativa participativa de l'alumnat de l'Escola Valldeneu, que van proposar fa un any a l'Ajuntament l'arranjament del Parc. L'Ajuntament va adoptar el projecte i, a través d'0una subvenció del Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya adreçada a petits municipis, ha pogut fer realitat el projecte que ha inclòs la substitucuó de la font obsoleta que dóna nom al parc, la instal·lació de jocs infnatils i juvenils, taules de picnic, la redistribució dels bancs preexistents i la creació d'un petit jardí amb herbes aromàtiques autòctones; el Parc també ha estat envolta per una nova tanca de protecció. El Parc, així millorat, ha estat inaugurat per l'alcaldessa Núria Roca i una alumna de l'Escola en representació de tots els seus companys i companyes. Així mateix, l'alumnat de l'Escola Valldeneu ha preparat una exposició sobre el procés participatiu i ha estrenat una cançó composada expressament per a l'ocasió. Ara, a fer-ne un ús cívic i responsable!!

.
.
.
.
.
.