Portada > Actualitat > Notícies > ACCESSOS I SORTIDES PROVISIONALS A SANT MARTÍ DE CENTELLES PER RAÓ DE LES OBRES DE LA C17

ACCESSOS I SORTIDES PROVISIONALS A SANT MARTÍ DE CENTELLES PER RAÓ DE LES OBRES DE LA C17

28/07/2021

En el marc del projecte constructiu “Obres d’execució Carrils de canvi de velocitat a la C-17, del PK 40+000 al 40+500. Tram: Tagamanent-Sant Martí de Centelles Clau: MB-06010-A1”, s’ha estudiat que una manera de minimitzar l’afecció temporal de les obres, reduint-les uns dos mesos, passa per tallar l’accés a Sant Marti de Centelles, venint des de Vic. Els veïns de Sant Marti, doncs, hauran de fer servir la sortida anterior El Muntanyà/Aiguafreda.

En cap cas es tallarà l’accés a la C-17 des de Sant Marti de Centelles, que també dona servei els veïns d’Aiguafreda. Per tenir oberta aquesta sortida està previst habilitar un vial provisional d’accés a la C-17.

Pel febrer de 2022 la previsió es poder ja posar en servei part del nou enllaç amb la millora de la seguretat viària que suposarà. Restaran uns mesos més d’obres per algunes actuacions que ja no afectaran als accessos a Sant Marti.

Per tant, informar-vos que ES TALLA L’ACCÉS A SANT MARTÍ DE CENTELLES DE LA C-17 VENINT DES DE VIC EL DIMECRES 28 DE JULIOL.

.
.
.
.
.