Portada > Actualitat > Notícies > Acabament de les obres amb obertura del nou aparcament de la sortida de la C17: 24 de novembre de 2022.

Acabament de les obres amb obertura del nou aparcament de la sortida de la C17: 24 de novembre de 2022.

22/11/2022

El dijous 24 de novembre de 2022, a les 15.15 de la tarda, tindrà lloc l'acte protocolari de finalització de les obres del nou accés a la C17, amb assistència del secretari de Mobilitat  Infraestructures, sr. Marc Sanglas, del director general d'Infraestructures de Mobilitat, sr. David Prat, i de l'alcaldessa de Sant Martí de Centelles, sra. Núria Roca. L'acte tindrà lloc al nou aparcament creat en el marc de les obres, que després començarà a ser accessible pels vehicles particulars.

Un cop recepcionada l'obra, l'Ajuntament de Sant Martí de Centelles procedirà a instal·lar el mobiliari urbà (bancs, papereres, etc.) previst pel nou espai.

Aquesta obra de grans dimensions suposarà, sens dubte, un avenç pel nostre municipi, tant pel que fa a l'augment de la seguretat viària com a la solució dels tradicionals problemes d'aparcament al nucli urbà de l'Abella. La proximitat dels equipaments municipals, centre d'assistència primària, escoles, serveis i comerços, afegeix un valor de més al nou aparcament.

.