Portada > Actualitat > Notícies > ES PUBLICA LA CONVOCATÒRIA 2024 DE SUBVENCIONS MUNICIPALS A ENTITATS

ES PUBLICA LA CONVOCATÒRIA 2024 DE SUBVENCIONS MUNICIPALS A ENTITATS

22/04/2024

Es publica la convocatòria de subvencions municipals a entitats. Les interessades poden fer la seva sol•licitud durant el termini màxim de 2 mesos adjuntant a la sol•licitud Memòria de l'activitat a realitzar i Presupost de l'activitat amb indicació de l'aportació de recursos propis i de la subvenció que es demana. Cal recordar que s'haurà de justificar el total del pressupost, no només la subvenció concedida, de manera que s'aconsellen pressupostos realistes i continguts.

 

Us recomanem que llegiu amb atenció el document adjumt per evitar malentesos i agilitzar el procés de sol•licitud i resolució.

Arxius adjunts